web en
logo

ontdek wat jij voor
je bedrijf kunt doen

Aanvraag brainstormsessie / kennismakingsgesprek

Mijn werkplek is in Nijmegen. Door de maatregelen vanwege het Coronavirus nodig ik jou van harte uit om online een afspraak te maken. Kennismaken en brainstormen kunnen we via Skype of Zoom doen, zodat we elkaar kunnen zien en spreken en we samen kunnen beoordelen of het klikt.

Een groot voordeel is ook dat via Zoom/Skype de brainstormsessie of werkoverleg/cursus opgenomen kan worden en je deze altijd kunt terugkijken. Online werken is goed planbaar en tijdbesparend. En is een essentieel onderdeel van mijn werkwijze, zo kan ik je beter helpen. Maar dat moet wel bij je passen.

Ik ben heel benieuwd wie je bent, wat je doet en naar al je ideeën voor je bedrijf, vertel me er eens meer over!

Om ons zorgvuldig op het gesprek voor te bereiden wil ik je vragen om mij alvast jouw bedrijfsnaam, het product / de dienst dat je gaat aanbieden en wat eigen ideeën voor je logo te mailen (kleuren, symbool, lettertype) en evt. een aantal links van voorbeeldwebsites die jou aanspreken qua structuur en/of look&feel. Dat praat nòg makkelijker.

Ik zie je bericht graag tegemoet!

Groetjes,

Brainstormformulier

Akkoord*

Velden met een * zijn verplicht in te vullen.

Tof dat je komt brainstormen!

Web en Logo

Maakplaats voor Huisstijl

Alexa Pluim
Nijmegen

Web en Logo vindt het belangrijk dat je weet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan, zodat je erop kunt vertrouwen dat jouw gegevens bij Web en Logo in goede handen zijn. Je persoonsgegevens verwerkt Web en Logo volgens de Wet bescherming persoonsgegevens en kun je nalezen in de Privacy Policy.