WEB EN LOGO

Start met je bedrijf

WIL JIJ EEN BRANDING DIE BIJ JE BEDRIJF PAST?

ONTDEK WAT JIJ MET JE IDEEËN KUNT DOEN!

Wil je eerst meer informatie over starten met je bedrijf?

Vraag een oriënterend gesprek aan:

Startende ondernemer?

Wanneer je een eigen bedrijf start, verdien je het om de uitstraling van je bedrijf te verbeelden op een super professionele en positieve manier. Omdat je aandacht mag krijgen, jezelf serieus mag nemen. Je talent in de wereld mag zetten voor precies diegene die jou nodig heeft.

Waarom Web en Logo?

Omdat ik de hoge drempel naar goed advies over de huisstijl van je bedrijf wil verlagen of eigenlijk wel wil weghalen. Je gaat toch een creatieproces in dat (in)spanning met zich meebrengt. Omdat je als zzp’er je budget goed moet verdelen en ik je qua prijs daarin tegemoet wil komen. Het kost allemaal al genoeg. Omdat je aandacht mag krijgen, jezelf serieus mag nemen. Je talent in de wereld mag zetten voor precies diegene die jou nodig heeft.

Ondernemers die met mij werken krijgen tips over alles wat te maken heeft met een bedrijf starten of uitbreiden: uitstraling, communicatie, doelstellingen, keuzes maken, profileren, social media, netwerken. Je leert ook bij mij hoe je je website zelf kunt onderhouden.

Voor jou als zelfstandig professional!

Soms ben je toch onzeker over wat goed is voor je bedrijf en voelt de drempel om een afspraak te maken hoog, maar na dit online orienterend gesprek ben je gegarandeerd enthousiast, geïnspireerd en vastberaden! Dat is toch het leukste wat er is?

Ontdek het zelf

We gaan brainstormen over al je ideeen en wensen voor je bedrijf. Vraag een gratis oriënterend gesprek aan. Ik ben heel benieuwd wie je bent, wat je doet en naar al je plannen en ideeën!

Zo’n huisstijl wil jij toch ook?

Wijkplaats en Eetcafé Buur Brakkenstein
BUUR_wijkplaats Brakkenstein
BUUR_wijkplaats Brakkenstein
BUUR_wijkplaats Brakkenstein
Happiness in Progress
Logo DdV Mensenwerk
Website Wijs Jongerencoaching & Studiekeuzebegeleiding
Logo Starting Smart Together
Website Catja Broekhoff Homeopathie
Website Catja Broekhoff Homeopathie
Logo Voet en Verbinding
Starterspakket Phum Jai
Logo EFT Nijmegen Sanitas
Website Pretty Organized
Starterspakket Voorbij Dyslexie
Universeel logo ontwerp 'je ware passie leven'
Website Nadi Yoga Nijmegen
Website Nadi Yoga Nijmegen
Starterspakket De Terp Coaching
Starterspakket De Terp Coaching
Starterspakket De Terp Coaching
Starterspakket De Terp Coaching
Logo Wondersteboven
Website De Terp Coaching regio Nijmegen
Website De Terp Coaching regio Nijmegen
Logo Voet en Verbinding
Visitekaartje Praktijk Dennissen
Huisstijlmetamorfose Doen vanuit Zijn
Starterspakket Droompad Ritueelbegeleiding
Starterspakket Wijsmakerij
Starterspakket Alexandertherapie Denken en Bewegen

Wat zeggen anderen over Web en Logo?

Alexa heeft veel aandacht besteed om samen met mij de puntjes op de i te zetten. De samenwerking heb ik als erg prettig ervaren en ik zou haar dan ook zeker aanbevelen als je op zoek bent naar iemand die jouw website en logo kan ontwikkelen.

Katja van der Pol

WIJS Jongerencoaching & Studiekeuzebegeleiding

Alexa heeft mijn logo en visitekaart ontworpen en heeft goed meegedacht in het proces waar mijn bedrijf nu staat en heeft haar feedback gegeven op een zeer respectvolle wijze. Kortom: doortastend, helder in haar communicatie en een mensen-mens.

Sandra Sardjoepersad

Socras facilitair & coaching

Alexa van Webenlogo begrijpt als geen ander wat een startende ondernemer minimaal nodig heeft: een logo, visitekaartje en aansprekende website. Ik ben heel erg blij dat ik deze zaken aan haar overliet. Het is een genot om met haar samen te werken, ze heeft inlevingsvermogen, is vriendelijk, enthousiast, geduldig en deskundig. Ze verraste me steeds weer met prachtige ontwerpen en het resultaat mag er zijn!

Marian Grobbink

Atelier De Wilde Parel, voor maatwerk halssnoeren met parels en edelsteenkralen

Ik ben zo blij met Alexa Pluim. Meedenkend, maar vooral ook lekker snel en flexibel. Ik word daar blij van. Mijn logo wilde ik toch weer veranderen door de tekst ervan weg te halen. Alexa regelt de juiste formaten, zodat het overal bruikbaar voor is. Zo ben ik weer even klaar. Heerlijk.

Mirjam de Nooij-Wittenberg

Buro Sprint

Alexa van Web en Logo weet waar zij voor staat, dat is kwaliteit op maat. Ze denkt met je mee, heeft goede ideeën en stemt precies af op de wens van de klant. Je hoeft maar te bedenken wat je ongeveer wilt en Alexa maakt het waar.

Guen Leesberg

Voorbij-Dyslexie

Alexa stemt goed af op je behoefte, denkt goed met je mee. Vooral haar enthousiasme tijdens het maken van mijn website, visitekaartjes en logo vond ik heel prettig. Een hele positieve energie heeft ze! En ik ben erg trots op het eindresultaat.

Eveline Duermeijer

Eefs Voetmassage

Gaan we kennis maken?

Aanvraag oriënterend gesprek

Mijn werkplek is in Nijmegen. Door de maatregelen vanwege het Coronavirus nodig ik jou van harte uit om online een afspraak te maken. Kennismaken, orienteren en brainstormen is gratis en kunnen we via Skype of Zoom doen, zodat we elkaar kunnen zien en spreken en we samen kunnen beoordelen of het klikt.

Een groot voordeel is ook dat via Zoom/Skype een orienterend gesprek of werkoverleg/cursus opgenomen kan worden en je deze altijd kunt terugkijken. Online werken is goed planbaar en tijdbesparend. En is een essentieel onderdeel van mijn werkwijze, zo kan ik je beter helpen. Maar dat moet wel bij je passen.

Ik ben heel benieuwd wie je bent, wat je doet en naar al je ideeën voor je bedrijf, vertel me er eens meer over!

Om ons zorgvuldig op het gesprek voor te bereiden wil ik je vragen om mij alvast jouw bedrijfsnaam, het product / de dienst dat je gaat aanbieden en wat eigen ideeën voor je logo te mailen (kleuren, symbool, lettertype) en evt. een aantal links van voorbeeldwebsites die jou aanspreken qua structuur en/of look&feel. Dat praat nòg makkelijker.

Ik zie je bericht graag tegemoet!

Groetjes,

Vraag een gratis oriënterend gesprek aan

Akkoord*

Velden met een * zijn verplicht in te vullen.

Tof dat je komt brainstormen!

Web en Logo

Maakplaats voor Huisstijl

Alexa Pluim
Nijmegen

Web en Logo vindt het belangrijk dat je weet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan, zodat je erop kunt vertrouwen dat jouw gegevens bij Web en Logo in goede handen zijn. Je persoonsgegevens verwerkt Web en Logo volgens de Wet bescherming persoonsgegevens en kun je nalezen in de Privacy Policy.