web en
logo

toe aan een nieuwe website

Restyling

De website metamorfose is voor jou wanneer je als ondernemer al een tijdje een eigen bedrijf hebt en eerst zelf je website hebt gemaakt of jaren geleden een website hebt laten maken in html, maar nu aan professionalisering toe bent. Je wilt de groei van je bedrijf er in terug zien en qua techniek en design met de tijd mee.

Twijfel je nog? Misschien herken je dit wel:

  • Je website levert je geen bezoekers op
  • Je website levert je geen klanten op
  • Je website ziet er niet uit op je tablet en smartphone
  • Je huisstijl correspondeert niet meer met je visie en aanbod van een aantal jaren geleden
  • Je bent beperkt in de mogelijkheden om je website zelf te beheren

Denk je dat je heel handig met de computer en behoorlijk technisch moet zijn?
Heb je helemaal geen tijd om iets met je website te doen?

Dat hoeft geen probleem te zijn! Met een paar aanpassingen kun je je website al verbeteren.
Wil je dit oplossen maar weet je niet goed hoe? Waar moet je beginnen?

Of misschien ben je gewoon niet meer gecharmeerd van je logo en website, je gehele huisstijl. En daar is niets mis mee. Want ook jij groeit tenslotte met je bedrijf mee. Zelfs grote merken zoals Instagram, Netflix of Starbucks doen aan metamorfoses, en we weten allemaal hoe goed dat uitpakt.

Tijd voor een frisse wind door je huisstijl!

Kom brainstormenen we maken samen de balans op. Web en Logo laat je zien hoe je een perfecte indruk achter laat en vorm geeft aan structuur, tekst en beeld.

Aanvraag brainstormsessie / kennismakingsgesprek

Mijn werkplek is in Nijmegen. Door de maatregelen vanwege het Coronavirus nodig ik jou van harte uit om online een afspraak te maken. Kennismaken en brainstormen kunnen we via Skype of Zoom doen, zodat we elkaar kunnen zien en spreken en we samen kunnen beoordelen of het klikt.

Een groot voordeel is ook dat via Zoom/Skype de brainstormsessie of werkoverleg/cursus opgenomen kan worden en je deze altijd kunt terugkijken. Online werken is goed planbaar en tijdbesparend. En is een essentieel onderdeel van mijn werkwijze, zo kan ik je beter helpen. Maar dat moet wel bij je passen.

Ik ben heel benieuwd wie je bent, wat je doet en naar al je ideeën voor je bedrijf, vertel me er eens meer over!

Om ons zorgvuldig op het gesprek voor te bereiden wil ik je vragen om mij alvast jouw bedrijfsnaam, het product / de dienst dat je gaat aanbieden en wat eigen ideeën voor je logo te mailen (kleuren, symbool, lettertype) en evt. een aantal links van voorbeeldwebsites die jou aanspreken qua structuur en/of look&feel. Dat praat nòg makkelijker.

Ik zie je bericht graag tegemoet! Vul hier het brainstormformulier in.

Groetjes,

Brainstormformulier

Akkoord

Tof dat je komt brainstormen!

Web en Logo

Maakplaats voor Huisstijl

Alexa Pluim
Nijmegen

Web en Logo vindt het belangrijk dat je weet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan, zodat je erop kunt vertrouwen dat jouw gegevens bij Web en Logo in goede handen zijn. Je persoonsgegevens verwerkt Web en Logo volgens de Wet bescherming persoonsgegevens en kun je nalezen in de Privacy Policy.