WIL JIJ JE WEBSITE ZELF MAKEN IN WORDPRESS?

DOEN! Ik deel mijn kennis met jou
Drie gratis video's met tips voor je WordPress websiteJA GRAAG! IK SCHRIJF ME IN

Tips voor je website

Ben je ondernemer, heb je nog geen website en wil jij heel graag een professionele website zelf maken?

Omdat je onafhankelijk wilt zijn van een webbouwer en fijn in je eigen tempo en in alle vrijheid aan je website wilt werken?

Omdat je geen 1000 euro hebt liggen en ook geen 100 uur de tijd hebt om zelf alles uit te vinden?

Probeer dan mijn Tips & Tricks voor je WordPress website!

WordPress is hèt content management systeem waarmee je zakelijke, efficiënte en ook mooie websites kunt maken. Op een gebruiksvriendelijke manier en met de beste kans om ook zichtbaar en gevonden te worden. Van eenvoudige tot meer complexe websites. Voor jou als starter ideaal!

Wil je meer weten over websites en WordPress? Dan heb ik iets heel gaafs voor jou! Schrijf je hieronder in en download het 7-stappenplan en ontvang ook de gratis 3-delige videoserie met Tips & Tricks voor je zakelijke WordPress website.

* Wees je ervan bewust dat jij met het invullen en verzenden van dit formulier op een geautomatiseerde e-mail lijst wordt geplaatst. Je ontvangt na het verzenden van je gegevens een expliciet verzoek om bevestiging. Dit ivm de Privacy Wet. Je kunt mijn Privacy Policy hier nalezen.

Wat kun je verwachten?

Een 7-stappenplan dat je alvast kunt downloaden.

Elke dag drie dagen lang een video met tips voor je WordPress website.

  • Tips om een begin te maken met een goede en veilige basis voor je WordPress website.
  • Ik vertel je over de meest gemaakte beginnersfouten in WordPress, zodat jij ze niet meer hoeft te maken.
  • Tips die je WordPress website de uitstraling te geven die bij je bedrijf past.
  • En ik verklap je ook hoe jij je website en bedrijf een professionele touch kunt meegeven.

Wat zeggen anderen over Alexa?

Op al mijn vragen kreeg ik snel en vakkundig antwoord en geen verzoek was haar teveel. Ik beveel haar zonder meer aan! Corina Grotenhuis-Klerkx

Zelfstandig ondernemer, Droompad Ritueelbegeleiding

Iedere keer dat ik op mijn eigen site kom denk ik: “dit is het! Esther van Rein

Zelfstandig ondernemer, Tap into Empowerment

Doe gratis mee, download het 7-stappenplan, en ontvang de komende drie dagen gratis video's met tips voor je WordPress website in je mailbox.

* Wees je ervan bewust dat jij met het invullen en verzenden van dit formulier op een geautomatiseerde e-mail lijst wordt geplaatst. Je ontvangt na het verzenden van je gegevens een expliciet verzoek om bevestiging. Dit ivm de Privacy Wet. Je kunt mijn Privacy Policy hier nalezen.